Sport

2013.07.07. 22:03

A KTE ellen is alulmaradt a Loki

A DVSC-TEVA vasárnap is játszott edzőmérkőzést, ezúttal a Kecskemét volt az ellenfél.

A DVSC-TEVA vasárnap is játszott edzőmérkőzést, ezúttal a Kecskemét volt az ellenfél.

A DVSC-TEVA a szintén az NB I-ben szereplő Kecskemét csapatával játszott felkészülési mérkőzést Pallagon, a labdarúgó akadémián. A debreceni klub hivatalos beszámolója szerint a Loki az első perctől kezdve próbálta irányítani a játékot, de az utolsó passzok nem sikerültek, vagy a vendégvédők szabadítottak fel.

A 15. percben megszerezte a vezetést a Kecskemét, Balázs Zsolt kilépett a védők közül, és a jobb alsó sarokba gurított. Felpörgette a játékot a Loki, aminek eredményeképpen Selim Bouadla jobb oldali szöglete után Horváth Zoltán szemfülesen bepofozta a hálóba a labdát. Két perc múlva francia középpályásunk szabadrúgása csattant a kapufán, majd. Horváth Zoltán fejelte fölé a labdát. A 35. percben a KTE kapusának, Kovács Attilának kellett védenie Czvitkovics Péter löketét, de új igazolásunk, Morozov is helyzetbe került, azonban szögleti utáni fejese mellé ment. A szünet előtt egy sarokrúgást követően visszaszerezte a vezetést a Kecskemét, Karan fejelt a hálóba 7 méterről. Rögtön utána egyenlíthettünk volna, de Szécsi a kapufára fejelt. Az 53. percben Szécsi-Horváth összjáték után előbbi ugrott ki, és alig lőtt a kapu mellé. Nem sokkal később Lucas beadásáról maradtak le a debreceni csatárok, az esetnél Horváth Zoltánt lerántották a 16-oson belül, de a játékvezető nem látta szabálytalannak a történteket. Alig telt el két perc, amikor Slimane Bouadla szép passzal indította Szécsi Márkot, aki a remek ütemben kimozduló kapust találta el. Közben a Kecskemét ellenakciói időnként hordoztak veszélyt magukban, illetve szabadrúgásból próbáltak eredményesek lenni. A 66. percben Szécsi Márk pörgetett kapura, a KTE portása ezúttal is védett. A 82. percben növelte előnyét a lila-fehér alakulat Rajczi Péter révén, és ez a találat egyben az utolsó is volt. A végén Lucas és Bud előtt még adódott lehetőség, de mindkettő kimaradt – írja a dvsc.hu.


Edzőmeccs

DVSC-TEVA – Kecskeméti TE 1-3 (1-2)

Debrecen-Pallag, 300 néző. Vezette: Karakó.

DVSC: Szécsi G. – Bernáth (Kuti 85.), Morozov (Wagué 75.), Máté, Lázár – Czvitkovics (Sidibe 80.), Spitzmüller, Se. Bouadla (Sl. Bouadla 46.), Rezes (Lucas 46.) – Szécsi M., Horváth Z. (Bud 75.)

Gól: 0-1 Balázs (17.), 1-1 Horváth Z. (27.), 1-2 Karan (45.), 1-3 Rajczi (82.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!