Sport

2013.06.05. 14:52

Továbbra is Coulibaly a sláger

Debrecen - A Loki francia csatára a legkapósabb, a klub közben horvát belső védőt tesztel.

Debrecen - A Loki francia csatára a legkapósabb, a klub közben horvát belső védőt tesztel.Véget ért a bajnokság, beindultak a találgatások a futballpiac játékosmozgásairól, nincs ez másként a kupagyőztes DVSC-TEVA esetében sem.

Természetesen a legnagyobb érdeklődés a piros-fehérek lejáró szerződésű támadója, Adamo Coulibaly iránt van, a kétszeres gólkirályt jóformán a félvilággal összehozták már az átigazolási pletykák során, állítólag érdeklődik iránta a Győr, a Videoton, a Wisla Kraków, a kolozsvári CFR, de újabban arab vásárlási szándékról is hallani. Közben pedig arra is van reális esély, hogy a Coulibaly marad Debrecenben, ám döntésére csak a nyári szabadság végén derül fény.

Ugyancsak nagy az igény állítólag Varga József szerződtetésére, a fürthi kitérőt követően a Lokihoz visszatért 25 éves középpályásnak több külföldi ajánlata is befuthat a nyáron, az nso.hu úgy tudja, a bécsi Rapidnál komolyan számolnának vele.

Dajan Simac és Luis Ramos szerződése – Coulibalyéhoz hasonlóan – június 30-án lejár, Ramos már el is köszönt a DVSC-től, de a horvát származású védő, Simac is könnyen máshol folytathatja ősztől.

Horvátot tesztelnek

Nem csupán a távozók, vagy lehetséges elmenők neve forog a köztudatban, de a debreceni gárdába beilleszthető labdarúgóké is. Ami biztos, a napokban egy horvát nemzetiségű belső hátvédet, Andrej Causicot próbálgatják a cívisvárosiak. Az eszéki labdarúgó két éven át a Pécsi MFC együttesét erősítette és a nyáron ingyen leigazolható.

Mivel a Lokomotív nem titkoltan szeretne belső védőt igazolni, ezért a honvédos Debreceni András nevét is bedobják időről időre a zuhanyhíradóban, de az ő lehetséges érkezését senki sem erősítette még meg.

A két, MTK-ban futballozó szűrő középpályás, Zsidai László és Vadnai Dániel is Debrecenbe költözhet a sportnapilap szerint, sőt Zsidai hallott is a Loki érdeklődéséről, de a kék-fehér klub is megtartaná játékosait.

Szintén nem tudni, hol folytatja a 2010-ben a DVSC-ből a ciprusi Omoniához igazolt Leandro de Almeida, a brazil származású ballábas focista állítólag hajlik arra, hogy visszatérjen az Oláh Gábor utcába.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!