Sport

2013.06.24. 10:19

Dudás megismerkedett a Slovakia Ringgel is

Debrecen - A dióspatonyi Slovakia Ring adott otthont a supermoto nyílt nemzetközi bajnokságnak, ahol cseh, szlovák és magyar versenyzők álltak starthoz, köztük a debreceni motoros, Dudás Attila is megmérettette magát.

Debrecen - A dióspatonyi Slovakia Ring adott otthont a supermoto nyílt nemzetközi bajnokságnak, ahol cseh, szlovák és magyar versenyzők álltak starthoz, köztük a debreceni motoros, Dudás Attila is megmérettette magát. Az 55 éves hajdúsági versenyző számára ismeretlen volt a pálya, ennek ellenére ragyogóan helyt állt a több mint húsz motorost felvonultató SM 2-es géposztály futamain. Az első etapban a 12., a második futamban a 10., míg a harmadik próbálkozásnál a 8. helyen ért célba Dudás, s ha csak a magyarokat vesszük górcső alá, akkor mindannyiszor második helyezést ért el.

A debreceni versenyző hat futam után összesítésben az ötödik pozíciót foglalja el, míg a magyar pilóták között Kiss-Jakab József mögött a második helyen áll.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!