Sport

2013.05.21. 12:56

Pintér Attila csapata duplázni akar

Győr, Debrecen - Bő egy hete véglegesen eldőlt, hogy a Győri ETO FC végez az élen az OTP Bank Liga 2012/2013-as szezonjában, miután a zöld-fehérek legyőzték hazai pályán a Ferencvárost.

Győr, Debrecen - Bő egy hete véglegesen eldőlt, hogy a Győri ETO FC végez az élen az OTP Bank Liga 2012/2013-as szezonjában, miután a zöld-fehérek legyőzték hazai pályán a Ferencvárost. Ennek köszönhetően a múlt vasárnapi, Hondvéd–ETO bajnoki a kisalföldiek szempontjából tét nélkülivé vált, amelyre a győriek igencsak tartalékosan álltak ki, győzött is a hazai gárda 2–0-ra. Mindez azt jelenti, hogy az ellenfél „rápihent” a szerdai kupadöntőre, melyet természetesen szeretne a bajnoki cím mellé behúzni a Rába-parti együttes.

Erre vannak kiélezve

– A Magyar Kupában nincs lehetőség a hiba kijavítására, itt egy meccs dönt – idézi Pintér Attila MLSZ TV-nek adott nyilatkozatát a dvsc.hu. – Mindenképpen szeretnénk megszerezni a győzelmet, ennek megfelelően készülünk, vagyis a Debrecen elleni kupadöntőre élezzük ki a csapatot. Mindent el kell követnünk annak érdekében, hogy sikerüljön, ami korábban a klub történetében még soha: a bajnoki cím mellé a Magyar Kupát is megszerezzük. Azt gondolom, ennél nagyobb motiváció nem is kell a játékosoknak. Nagyon bízom a labdarúgóinkban és a csapategységben.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!