Sport

2013.05.02. 19:01

Mély gödörben van a Spartacus!

Nyíregyháza - Minczér Tibor és Bodnár László sem léphet pályára majd szombaton az orosházi bajnoki meccsen.

Nyíregyháza - Minczér Tibor és Bodnár László sem léphet pályára majd szombaton az orosházi bajnoki meccsen.Aligha ilyen szülinapról álmodott Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. A szerda esti, villanyfényes hazai meccsen a ceglédiek nyertek kettő nullra, ráadásul két hazai játékost, Nenad Djurovicsot és Pákolicz Dávidot is kiállították.

Meddő támadgatások

Mintegy fél óráig élt még a remény, hiszen többet támadott, pontosabb támadgatott a Szpari. Aztán ahogy teltek a percek, úgy kapott önbizalomra a ceglédi alakulat és a szünetre már előnnyel is mehettek a vendégek.

– Valóban csak támadgattunk, ám mindezt meddően tettük, ráadásul az ellenfél előnyhöz is jutott. Aztán a szünetre úgy jöttek be a játékosok: nem látszott rajtuk az, hogy fordíthatunk, márpedig ez számomra elfogadhatatlan – vélekedett Lucsánszky Tamás.

A második félidőben sem tudtak változtatni a játékon a nyíregyháziak, aztán jött az első piros lap. Ezt követően Dajka László beljebb került a védelemben, míg a balhátvéd poszton Pákolicz játszott. Nem sokáig, mert neki is felvillant a piros. Ez, majd az újabb vendéggól után már nem volt realitása annak, hogy fordítani tudjon a Szpari, amelyben a csereként és támadónak beállt Milan Nikolics is a hátvédsorban folytatta.

– A két kiállítás végleg megpecsételte a sorsunkat, akkor már nem tudtam mit tenni, a legfontosabb az volt, hogy mentálisan ne kerüljünk még nagyobb gödörbe... – így Lucsánszky Tamás.

A vereség mellett újabb nagy érvágásokat jelent, hogy a két piros lapos mellett ketten is begyűjtötték az ötödik sárgájukat, így sem Minczér Tibor, sem pedig Bodnár László nem léphet majd pályára szombaton Orosházán.

Pénz van, játék nincs...

Egerben nincs pénz és nincs foci. Kecskeméten nincs pénz, de van foci. Nyíregyházán van pénz de nincs foci... Miként azt már többször megpendítettük, a másodosztály Keleti-csoportjában óriási a harc a bajnoki címért, a biztos egycsoportos létjogosultságot jelentő második-ötödik, illetve az osztályozós hatodik-nyolcadik helyekért.

A Szpari most az ötödik szegediek mögött egy pont hátránnyal áll, ám a nyíregyháziaktól csak egy ponttal van lemaradva a jelenleg még osztályozó helyen álló Szolnok. Így aztán a hátralévő mérkőzéseken már szinte nem szabad veszíteni ahhoz, hogy megmaradjon a második vonal.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!