Sport

2013.05.15. 15:18

Érmeket dalolt Dani

Nyíregyháza - Mivel az országúti kerékpáros diákolimpián Szabolcs-Szatmár-Beregben nem volt megyei verseny, így a közelmúltban a szomszédos hajdúsági viadalon állt rajthoz a nyíregyházi Dallos Dániel.

Nyíregyháza - Mivel az országúti kerékpáros diákolimpián Szabolcs-Szatmár-Beregben nem volt megyei verseny, így a közelmúltban a szomszédos hajdúsági viadalon állt rajthoz a nyíregyházi Dallos Dániel. A ViniBike Kerékpáros Sportegyesület fiatal és lelkes tagja a délelőtti időfutamon és a délutáni mezőnyversenyen is második helyen végzett, így az összetettben is a dobogó második fokára állhatott fel. Dani a távoli Dunakilitiben rendezett országos diákolimpiai döntőre sajnos pénzszűke miatt nem tudott elutazni. Egy héttel később a mezőtúri 80 km-es mezőnyversenyben vigasztalódhatott a tizenhárom éves kerékpáros, ahol a 16 évesekkel kellett tekernie, de így is harmadik helyen végzett a kemény, fárasztó és szeles versenyen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!