Sport

2013.04.04. 15:48

Nem tudták a maximumot nyújtani a futsalosok

Debrecen - A Szekszárd együttese távolabb taszította az első helytől a cívisek csapatát.

Debrecen - A Szekszárd együttese távolabb taszította az első helytől a cívisek csapatát.Szentlőrinc mellett Debrecen adott otthont az MHLSZ Futsal országos bajnokság hatodik játéknapjának. A nyolc csapatos bajnokság két debreceni gárdája nem volt maradéktalanul megelégedve az utolsó előtti fordulón nyújtott teljesítményével. A Debrecenben megrendezett mérkőzéseken a DSFSK Cívis csapata egy meccset játék nélkül 5–0-ra megnyert a váci csapat kis létszáma miatt, a Győr és a Miskolc alakulatától pedig 8–9-es, illetve 4–9-es arányú vereséget szenvedett.

Szentlőrincen a DSFSK nem tudta megverni a Szekszárd gárdáját. A további összecsapáson azonban visszatalált önmagához a Magyar Kupa győztes csapat, így a Savaria HSE fölött 1–7-es, valamint a pécsiek alakulatával szemben 1–14-es győzelmet arattak a hajdúsági futsalosok. A jelenlegi pontállás szerint a DSFSK a ranglista második, a DSFSK Cívis pedig a hatodik helyén áll. Az országos bajnokság utolsó játéknapját és az eredményhirdetést április 27–én, a Siketek Sportcsarnokában rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!