Sport

2013.04.04. 13:34

Nem szólt egy rossz szót sem

A vásárosnaményi kórházat is megjárt Várnai Róbert nem akar senkit megbántani, de...

A vásárosnaményi kórházat is megjárt Várnai Róbert nem akar senkit megbántani, de...Várnai Róbert csillagokat látott, holott fényes nappal volt. A Pátroha játékos-edzője a Rohodon elbukott (1–0) megyei másodosztályú futballmeccset nem a pályán fejezte be: tíz perccel a befejezés előtt a vásárosnaményi kórház ügyeletét célozta meg.

Nem akart úgy járni...

– A mérkőzés során kaptam négy vagy öt rúgást, az utolsó kettőt öt percen belül, csaknem négyzetcentire ugyanaoda, a jobb sípcsontomba, ami rövid időn belül teniszlabda nagyságúra dagadt – taglalta a történteket Várnai Róbert. – Nem volt nehéz megállapítanom, hogy ezt már nem úszom meg borogatással, személyautóval bevittek az ügyeletre, ahol megállapították: vérömleny keletkezett a lábamban. Vissza kell még térjek ultrahangos vizsgálatra, annál is inkább, nehogy úgy járjak, mint néhány hónapja Fiumei Viktor: „Öcsikének” ugyebár kis híján ráment a lába egy hasonló ügy következményeként. Szeretnék még valamit mondani...

- Vissza lehet tekinteni a korábbi nyilatkozataimat, nem szoktam a játékvezetőről egy rossz szót sem szólni. Nem is bántásból mondom, de azt gondolom, a „spori” úgy tudja a labdarúgók testi épségét védeni, ha hasonló eseteknél határozottabban lép fel. Furcsállom kissé, hogy ilyen belépőkből egyetlen egy sem ért sárga lapot. Hangsúlyozom, nem ezért kaptunk ki, ez nem mentegetőzés akart lenni részemről. Elismerem, kihagytuk a helyzeteket, amiért törvényszerűen bűnhődtünk, ez benne van a futballban. Nem is vitatkoztam, elfogadtam, hogy így jártam, jártunk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!