Sport

2013.04.23. 13:53

Még időben otthagyták a földrengés helyszínét

Fucsovics Márton a tragédia sújtotta Csengtuból egy másik kínai verseny városába tette át a székhelyét.

Fucsovics Márton a tragédia sújtotta Csengtuból egy másik kínai verseny városába tette át a székhelyét.Aggodalomra semmi ok, Fucsovics Mártonnak a haja szála sem görbült, ép bőrrel megúszta a 192 halálos áldozatot követelő szecsuani földrengést, illetve annak Csengtuban érzékelhető megnyilvánulását. A nyíregyházi teniszező és a francia ISP Tennis Academy küldöttsége nem sokkal a tragédia beállta előtt hagyta el Csengtut, így az ottani gondokból már semmit nem érzékeltek.

Az új állomáshely Jucsi, ahol kedden vette kezdetét az újabb kínai ITF-future-verseny – a nyíregyházi Fucsovics Mártonnal a mezőnyben.

Marci először a párosversenyben volt érintett, amelynek első fordulójában a német Sami Reinwein oldalán az első helyen kiemelt Brydan Klein, Jose Statham (ausztrál, új-zélandi) kettőstől szenvedett 6:4, 6:3-as vereséget.

Fucsovicsnak (394. a világranglistán) az egyéni verseny első fordulójában a selejtezőből érkezett kínai Csiao Csi (1765.) lesz a szerdai ellenfele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!