Sport

2013.04.19. 12:55

Loki–Fradi 2.0

Debrecen - Az ősi riválisok második csapatai feszülnek egymásnak az Oláh Gábor utcai centerpályán.

Debrecen - Az ősi riválisok második csapatai feszülnek egymásnak az Oláh Gábor utcai centerpályán.Lendületben lévő hajdú-bihari együttesek várják az NB II Keleti csoportjának hétvégi fordulóját, a 23. játéknapon a Balmazújváros a Szolnokot fogadja, míg a DVSC-DEAC a Ferencváros II-t látja vendégül.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vasárnap 17 órától lép fel az újvárosi pályán azok után, hogy a szerdai, pótolt meccsén 6–2-re elgázolta otthonában a Ceglédet. A Híres-alakulatból Urbin Péter háromszor is eredményes volt, a drukkerek abban bíznak, hogy kedvenceik folytatják a gólerős futballt a szolnokiak ellen is. A vendégek a múlt héten kínos vereséget szenvedtek hazai pályán a Szegedtől, vélhetően fűti őket a bizonyítás lehetősége.

Angyali segédlettel

Ugyancsak a Ceglédet intézte el legutóbbi mérkőzésén a kis Loki, a debreceniek 4–2-re nyertek idegenben és a még erősebb párhuzam végett náluk is volt egy mesterhármas, melyet Angyal Norbert jegyzett.

– Az első félidőben még nem sikerült azt játszanunk, amit elterveztünk, de a második játékrész elején betaláltunk és onnantól beindult a szekér. Ami a góljaimat illeti, volt 1-2 szerencsésebb találat is köztük, de a lényeg, hogy csatárként azt tettem, ami a dolgom – nyilatkozta portálunknak a támadó, aki a Ferencváros elleni, szombaton 17 órától kezdődő meccsen is sikert remél.

– Túlságosan nem ismerem az ellenfél játékosait, de egy DVSC–Fradi mindig rangadónak számít, még ha a második gárdák is játszanak. Szeretek az NB I-es együttesek második csapatai ellen szerepelni, mert hasonló stílust képviselnek, mint mi és lehet ellenük futballozni, nem csak a küzdelem dominál. Bízom benne, hogy vereséggel küldjük majd haza az ősi riválist – bizakodott Angyal.

A DVSC-DEAC–Ferencváros II összecsapást a nézők ingyen tekinthetik meg az Oláh Gábor utcai stadionban.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!