Sport

2013.04.12. 13:25

Idegenbeli próbatétel előtt a Balmazújváros és a DVSC-DEAC

Debrecen - A kis Loki Cegléden, a Balmazújváros Mezőkövesden lép pályára a hétvégén.

Debrecen - A kis Loki Cegléden, a Balmazújváros Mezőkövesden lép pályára a hétvégén.Az NB II Keleti csoportjának 22. fordulójára kerül sor a héten, megyei csapataink egyaránt vasárnap, idegenben próbálják meg gyarapítani pontjaik számát. A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesére 16.30-tól nehéz feladat vár, hiszen a bajnokság második helyezettje, a Mezőkövesd lesz az ellenfele. A Véber György által irányított Zsóry SE szerdán 5–0-ra lelépte a szintén az aranyéremre ácsingózó Békéscsabát, azaz rendkívül biztató formát mutat.

Az újvárosiak legutóbb a debreceni műfüvön játszottak, az FTC II alakulatát fogadták és meglepetésre 3–1-es vereséget szenvedtek. Nem túlzás kijelenteni, bravúr lenne a Balmazújvárostól, ha ponttal, vagy pontokkal térne haza.

Az eredmény is fontos

Ugyancsak vasárnap fél ötkor, a ceglédi pályán veszi fel a harcot a házigazdákkal a DVSC-DEAC. A hajdúságiak szerdán pótolták a 18. fordulóból elmaradt összecsapásukat, az Újpest II ellen 2–1-re kikaptak az Egyetemi Sporttelepen.

– Nem teljesítettünk rosszul, próbáltuk játszani a futballt, ám sajnos kimaradtak a helyzeteink – emlékezett vissza az újpestiek vendégjátékára Ludánszki Bence, a cívisvárosiak középhátvédje.

– Az első buta hibánk után bekapott gólt még ki tudtuk egyenlíteni, de a második találatukat követően már nem sikerült újból felállnunk. A javítási lehetőség máris itt van előttünk, Cegléden szeretnénk jól teljesíteni, annak ellenére, hogy esetünkben nem az eredmény az elsődleges. Az NB I-es gárdák második csapatainál az a lényeg, hogy a keret tagjai közül minél több focista játéklehetőséghez jusson. Ennek ellenére Cegléden is a három port megszerzése lesz a célunk – nyilatkozta Ludánszki.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!