Sport

2013.04.23. 15:47

Fogváltás a Tigriseknél, újak és távozók

Kassa - Siker Kassán, az ukrán légiósok közül csak Jordan maradt.

Kassa - Siker Kassán, az ukrán légiósok közül csak Jordan maradt.A hétvégén Kassára ruccant át a Nyíregyháza Tigers amerikai focicsapata és egy barátságos találkozón mérkőzött meg a vendéglátó város Steelers nevű csapatával. A Tigers magabiztosan kezdett, hamar elhúzott (22-6), majd feljöttek a kassaiak (22-18), ám ekkor ismét sebességet váltottak a nyíregyháziak, és végül 38-18-ra nyertek.

Szabó Krisztián 12, Hanász Róbert 8, míg Benke László, Deli Zoltán és Papp Gábor 6-6 pont szerzett. – A kassai mérkőzés remek lehetőséget adott arra, hogy a felkészülés korai szakaszában megnézhessük az újoncainkat. Minden játékosunk pályára lépett, ám most valóban az új fiúk teljesítményén volt a hangsúly. Mindenképpen hasznos volt a meccs, mert láthattuk az erényeket, illetve azokat a hiányosságokat, amelyek kiküszöbölésére majd hangsúlyt kell fektetnünk.

Végre a szabadban...

– Örömteli, hogy végre szabadban is gyakorolhatunk, is biztos edzőpályánk még egyelőre nincs- tájékoztatta portálunkat a kassai tornáról, illetve a csapatról Hanász Róbert játékos, edző és immáron a klub elnöke is.

Újdonság, hogy nagy változások történtek a csapatnál. Racskó András és Laczják Attila külföldi munkavállalás miatt remélhetőleg csak ideiglenesen, de távozott a csapattól, miként Márton Tibor. Az ukrán légiósok Vasyl Jordan kivételével szlovák csapatokhoz igazoltak, az irányít viszont maradt.

Új elnök és alelnökök

A klub vezérkara szinte teljesen megváltozott: Balogh Gyula munkahelyi elfoglaltsága miatt lemondott elnöki tisztjéről, ám továbbra is segíti a csapatot. Helyét Hanász Róbert vette át, Hudák Károly és Orgonás Attila pedig alelnökökként segítik a munkát.

Ami a közeljövőt illeti, az utánpótláscsapat a Miskolc Steelers ellen fog játszani egy barátságos meccset, a Tigers pedig június végén egy négy csapatos szlovákiai tornára kapott meghívást.

KM-ML

Közös fotó a kassaiakkal Fotó: Tigers

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!