Sport

2013.04.02. 15:35

Előbb szellemesen, szünet után hősiesen

Nyíregyháza - A csabaiak elleni győzelem lendületet adhat a Spartacus csapatának.

Nyíregyháza - A csabaiak elleni győzelem lendületet adhat a Spartacus csapatának.Jókedvűen locsolkodhattak a Szpari focistái, hiszen a szombat esti, villanyfényes bajnoki 2–1-re nyertek az addigi listavezető, légiósokkal tűzdelt békéscsabaiak ellen. Lucsánszky Tamásnak, a Spartacus vezetőedzője sem képzelhetett el jobb debütálást a hazai kispadon, hiszen az újpesti verség után, a szintén lila-fehér békésiek ellen az ellenfél gratulációját fogadhatta.

– Az első félidő kezdeti, visszafogott játéka után egyre inkább jól és szellemesen játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki és több góllal is vezethettünk volna- kezdte visszapillantását a szombati találkozóra Lucsánszky Tamás.

Már a Vasas ellen készülnek

– Szünet után a középpályán kissé elvékonyodtunk, a csabaiak erre ráéreztek és támadni kezdtek, akkor viszont hősiesen küzdöttünk - folytatta a Spartacus mestere.

– Az eredménnyel természetesen elégedett vagyok, a hozzáállásban is pozitív változás következett be. Örülünk a győzelemnek, de ez már múlt, készülünk a következő, a Vasas elleni találkozóra.

A hosszú hétvége hamar elment, kedden már két edzése is volt Minczér Tiboréknak. A csabaiak vereségükkel lecsúsztak tabella éléről, ahová a Mezőköved került. A biztos feljutást jelentő első öt helyért sokan küzdenek, köztük a Szpari is. A nyíregyháziak szombaton a Fáy utcában játszanak, a jövő héten pedig kétszer is pályára lépnek. Kedden a korábban elhalasztott szolnoki meccset rendezik, pénteken pedig a Kazincbarcika lesz a vendég.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!