Sport

2013.03.11. 20:17

Van élet Coulibaly után is

Debrecen - A DVSC-TEVA négyet vágott a hétvégén a Pécsi MFC-nek, Sidibe duplázott és Pölöskey is gólt rúgott.

Debrecen - A DVSC-TEVA négyet vágott a hétvégén a Pécsi MFC-nek, Sidibe duplázott és Pölöskey is gólt rúgott.Nehezen indult számunkra a mérkőzés, hiszen három meccs óta nem találtunk a kapuba, emiatt mindenkiben volt egy kis görcs - nyilatkozta lapunknak Dombi Tibor, a DVSC-TEVA veterán szélsője a vasárnap esti, Pécs elleni 4-1-re megnyert bajnoki kapcsán. A hajdúságiak két Ligakupa- és egy bajnokságban lejátszott összecsapást hagytak maguk mögött anélkül, hogy gólt lőttek volna. A PMFC ellen azonban megjöttek a gólok is.

Nem volt tökéletes

- Játékban ott folytattuk a hétvégén, ahol a Videoton ellen szerdán abbahagytuk, de akkor csupán 0-0-át értünk el a csapnivaló helyzetkihasználásunk miatt. Most nem kezdődött jól a kilencven perc, mert az első negyedóra végén gólt kaptunk, de a pofonra hamar tudtunk válaszolni. A második gólunk után már felszabadultan fociztunk, igaz, ekkor már létszámfölénybe is kerültünk - nyilatkozta Bombázó, aki az utolsó félórában kapott szerepet csereként, nem sokkal pályára lépése pedig után gólpasszt adott Ibrahima Sidibének. - Elmentem a jobb oldalon, aztán megpróbáltam a belül érkezők irányába rúgni a labdát, ez többé-kevésbé sikerült és Sidibe befejelte a labdát a kapufa segítségével. Nem volt tökéletes a beadás, maradjunk annyiban - nevetett a szélső. A Loki a hétvégén Pápára látogat az OTP Bank Liga 20. fordulójában, s bár a piros-fehérek az esélyesek, a találkozó rejt magában némi veszélyt.

Életképes csatárok

- Persze, az ilyen meccseken szokott gondunk támadni - helyeselt Dombi. - Lelkes ellenfél, viszonylag hangulattalan mérkőzés, sok utazást követően - motiváltnak kell lennünk ahhoz, hogy sikerrel járjunk, de nem lehet más a célunk. A Pécs elleni nagyarányú győzelem sokat lendíthet a csapaton, azt is jelezheti, hogy van élet Coulibaly után is. Nyilván nem kellemes, ha egy gárdának a legtöbb gólt rúgó játékosát nélkülöznie kell, de örülök, hogy jól jöttünk ki a szituációból és látszik, vannak életképes csatáraink: Ibrahima Sidibe duplázott, Pölöskey Péter is betalált és Szécsi Márk is rendre bizonyítja, lehet rá számítani - nyilatkozta a debreceni drukkerek örök kedvence, Dombi Tibor.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!