Sport

2013.03.28. 15:32

Jöhetnek az újpestiek, a pálya futballra kész

Debrecen - Az OTP Bank Liga soron következő fordulójában a DVSC-TEVA az Újpestet fogadja vasárnap 16.30-tól.

Debrecen - Az OTP Bank Liga soron következő fordulójában a DVSC-TEVA az Újpestet fogadja vasárnap 16.30-tól. A hétvégi NB I-es mérkőzésekkel kapcsolatban elképzelhető, hogy egy-egy meccset elmarad a pálya használhatatlansága miatt, de az biztos, hogy teljes fordulóhalasztásra ezúttal nem kerül sor, az ugyanis nem indokolt. A mondat utolsó részét támasztja alá a debreceni helyzetjelentés is.

– Időben elkezdtünk dolgozni a pályán, szerdán hajnalban már takarítottuk a játékteret. Jelenleg is futballra alkalmas állapotban van a pálya, s ha vasárnapig esne az eső, az sem gátolná meg a bajnoki lejátszását, ugyanis egy speciális munkagéppel fellazítottuk a talajt, ami így elnyelné a csapadékot – fogalmazott a pályáért felelős főrendező, ifjabb Képíró János.

Az Oláh Gábor utcai stadionban megrendezendő bajnoki rangadóra jegyek elővételben már megvásárolhatók a szokásos helyeken, a Loki három ajándékboltjában (Tesco, Plaza, Malompark). A mérkőzés napján már csak a stadion pénztáraiban lesz árusítás.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!