Sport

2013.03.04. 10:16

Debreceni aranyak az Énekes-emlékversenyről

Debrecen - Kitűnően szerepeltek a DVSC ifjúsági ökölvívói a korosztály egyik legrangosabb hazai viadalán: Komor László (+91kg) és Molnár Dávid (91kg) arany-, Pukoli Renátó (56kg) és Török Dávid (69kg) bronzérmet szerzett az Énekes István-emlékversenyen.

Debrecen - Kitűnően szerepeltek a DVSC ifjúsági ökölvívói a korosztály egyik legrangosabb hazai viadalán: Komor László (+91kg) és Molnár Dávid (91kg) arany-, Pukoli Renátó (56kg) és Török Dávid (69kg) bronzérmet szerzett az Énekes István-emlékversenyen. A debreceniek az összesített pontversenyben a KSI mögött a második helyen végeztek. A viadal eredményei kiemelt jelentőséggel bírnak a korosztályos válogatott keret kialakításánál, a DVSC több bunyósa eséllyel pályázhat meghívóra.

- Összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, ha Tóth Ádám negyeddöntője kicsit jobban alakul, még az összetett elsőségért folytatott versenyben is igen megszorongattuk volna a KSI-t. Ezen azonban már felesleges gondolkodni, levonjuk a verseny tapasztalatait, s előre tekintünk – fogalmazott Rácsai András edző.

Eredmények:

91kg: I. Molnár Dávid (DVSC)

+91kg: I. Komor László (DVSC-Hajdúhadház)

56kg: III. Pukoli Renátó (DVSC-Berekböszörmény)

69kg: III. Török Dávid (DVSC)

Edzők: Rácsai András, Zöld Ferenc, Salánki László, Vígh Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!