Sport

2013.03.07. 12:31

Benedek Nikolettát Amerikában is formásnak találták

Debrecen - Benedek Nikoletta teljesítette a célt, bejutott a döntőbe az Arnold Classicon.

Debrecen - Benedek Nikoletta teljesítette a célt, bejutott a döntőbe az Arnold Classicon.A nagyon előkelő, hatodik helyen végzett a jubileumi, 25. Arnold Classic amerikai viadalán Benedek Nikoletta, debreceni fitneszversenyző. A kidolgozott domborulatokkal rendelkező hölgy az Ohio állambeli Columbusban megrendezett seregszemlén először vett részt, s rögtön sikerrel vette az első akadályt. A fitnesz és testépítő körökben a legnívósabb megmérettetésnek kikiáltott IFBB versenyen Benedek Niki a bikini modell kategória 35 fős mezőnyéből bejutott a döntőbe, azaz a legjobb tíz közé. A fináléban az első öt helyezett részesült díjazásban, a magyar fitneszes erről éppen lecsúszott, mivel a hatodik helyen zárt.

Felejthetetlen élmény

– Nem vagyok csalódott, nagyon népes volt a mezőny, ha azt nézzük, csak öten előztek meg. Ez volt az első nemzetközi versenyem az IFBB-nél, ezért tapasztalatlan voltam, s most derült ki, hogy ennél a szervezetnél egészen mások az elvárások, mint ahol eddig elindultam; a bírák teljesen mást néztek és értékelnek. De nem bántam meg semmit, fantasztikus volt a rendezvény, ragyogóan éreztem magam – nyilatkozta a Naplónak Niki, aki elárulta, vélhetően azért nem lett dobogós, mert túl izmos volt a többi lányhoz képest.

– Nem szeretnék visszafejlődni az izomzat tekintetében, ezért inkább más szervezetek, például a WABBA, a NAC és a Frey Classic felé orientálódom – fogalmazott a csodálatos testű hölgy, aki legközelebb április 20-án, a németországi Frey Classicon lép pódiumra.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!