Sport

2013.02.04. 15:30

Lady Gaga felfújható sátorban jógázik

Nehéz a sok munkát és a testedzést összeegyeztetni, kivéve ha az házhoz jön! Hollywoodban már mindenki sátorban jógázik!

Nehéz a sok munkát és a testedzést összeegyeztetni, kivéve ha az házhoz jön! Hollywoodban már mindenki sátorban jógázik!Persze nem egyszerű kempingsátorról van szó, hanem egy új találmányról. Az ötlet lényege, hogy egy felfújható jógastúdiót furikáznak végig a városon és az elfoglalt emberek így ebédszünetben tudnak gyorsan mozogni egy kicsit. Nem is egyszerű jógáról, hanem hot jógáról van szó, vagyis a gyakorlatokat 38 fokos melegben végzik. Így még intenzívebb az edzés és gyorsabban repülnek le a kilók.

Lady Gaga és Andy Murray már a rajongók között van, ők lelkesen űzik a sportot a mobilsátorban. Egyszerre egy maximum 20 fős csoport fér be és a színvilágot úgy alakították ki, hogy relaxálni lehessen benne. Ha az órának vége, a sátrat összepakolják és irány a következő helyszín.

Az egyik jógaoktató szerint a projekttel az elfoglalt üzletembereket kívánják megcélozni. A jóga kiváló stresszoldó és óránként 700 kalóriát lehet vele elégetni. Az érdeklődés máris óriási és egy óra mindössze 10 dollárba kerül. Izgatottan várjuk mikor tör be Magyarországra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!