Sport

2013.01.24. 09:02

Bordán rúgta a labdaszedőt a Chelsea játékosa - Videó!

Eden Hazard ellen már meg is kezdte a nyomozást a dél-walesi rendőrség, miután bordán rúgta az egyik labdaszedő fiút a Swansea City elleni szerdai mérkőzésen.

Eden Hazard ellen már meg is kezdte a nyomozást a dél-walesi rendőrség, miután bordán rúgta az egyik labdaszedő fiút a Swansea City elleni szerdai mérkőzésen. A hetente 170,000 eurót kereső sztár megpróbálta visszaszerezni a labdát, miután az kiment a pályáról. A labdaszedő fiú ráfeküdt a játékszerre, amitől elborult a játékos agya és belerúgott egyet, pont a bordáit találta el. Elvette tőle a labdát és ment volna folytatni a játékot, mintha semmi sem történt volna. A játékvezető látta az incidenst és rögtön felmutatta a piros lapot.

A szegény fiút Charlie Morgan-nek hívják és a Swansea igazgatójának a fia. Hazard az öltözőben elnézést kért tőle, de akkora fájdalmai voltak, hogy orvosi kezelésre szorult. A Chelsea hivatalos Twitter oldalára az alábbi üzenet került ki az eset után: "Teljesen megőrült a foci?".

Eden azzal védekezik, hogy a mérkőzés hevében felidegesítette, hogy a labdaszedő megpróbálja lassítani a játékot. Több fórumon is elnézést kért már és az eset nagyon megosztja a focirajongókat. Sokuk szerint mindketten hibásak az esetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!