Sport

2012.12.23. 17:42

Tabakáért tüntetnek a Wanda Kraków-fanok

Salakmotor - Hosszú hónapok óta zajlik az egyeztetés Tabaka József és a Wanda Kraków illetékesei között, hogy a debreceni vaspapucsos a következő idényben is a Visztula-parti város gárdájában húzza a gázt a lengyel ligában.

Salakmotor - Hosszú hónapok óta zajlik az egyeztetés Tabaka József és a Wanda Kraków illetékesei között, hogy a debreceni vaspapucsos a következő idényben is a Visztula-parti város gárdájában húzza a gázt a lengyel ligában. Azt eddig is tudtuk, hogy Tabaka népszerűsége az eget verdesi Krakkóban, ennek ékes bizonyítéka, hogy az elmúlt két évben őt választották az esztendő motorosának a Wanda drukkerei. Amint arról a speedwaylive.hu internetes portál is beszámolt, a bizonytalan jövő miatt a krakkói drukkerek létrehoztak egy eseményt az egyik közösségi portálon, ezzel üzenve a klubvezetésnek.

A Tabaka József – csak a Wanda! elnevezésű oldalon azt írták a fanok, hogy örülnek a 2013-as csapat alakulásának, amit hatékonynak és átgondoltnak tekintenek, azonban egy névre még nagyon-nagyon várnak, mégpedig Tabakáéra. A Wanda Kraków szurkolói kijelentik, hogy Tabaka egyedülálló helyet foglal el a szívükben, rendkívül fontos a számukra, ezáltal nem tudják elképzelni, hogy a 2013-as szezonban más lengyel klub színeiben lássák kedvencüket.

A fanatikus szurkolók egy drapériát is kifeszítettek a salakstadion előtt, melyen az áll, hogy „Ez nem jó csapat Tabaka nélkül!”. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!