Sport

2012.10.09. 13:08

A Szabadka ellen kezd a DVSC a B1-ben

A debreceni bunyósok is bekapcsolódnak a BoxingONE Liga küzdelmeibe: Rácsai András edző gárdája a szerb Szpartak Szabadka együttesét fogadja vasárnap 17 órától a Debrecen Plázában felállításra kerülő ringben.

A debreceni bunyósok is bekapcsolódnak a BoxingONE Liga küzdelmeibe: Rácsai András edző gárdája a szerb Szpartak Szabadka együttesét fogadja vasárnap 17 órától a Debrecen Plázában felállításra kerülő ringben.A vajdaságiak már megvívták első B1-ütközetüket, hazai pályán 8:7-re verték a győri Patent Gladiatorst. A Szpartak elsősorban otthon veszélyes, de összeállítását ismerve, Debrecenben sem lesz sétagalopp a legyőzésük.

- A Szabadka kemény csapattal vesz részt a B1-ben, összegyűjtötték a legjobb szerb öklözőket, és a környező országokból is jól igazoltak – jellemezte a vendégeket Szabó Ervin klubvezető. – Nekünk más a stratégiánk, elsősorban saját nevelésű versenyzőinkre számítunk, csak abban a súlyban hívunk légióst, ahol még nem tudunk debreceni sportolót harcba küldeni. Év végére komplett lesz a keretünk, igazolunk, de lesz visszatérő öklözőnk is. Célunk, hogy a srácok minél több tapasztalatot gyűjtsenek a B1-ben, melynek hasznát vehetik a decemberi, debreceni ob-n, majd a nemzetközi versenyeken. Nem feltétlenül a liga megnyerése az elvárás, természetesen keményen odatesszük magunkat, a Szpartak ellen is győzni szeretnénk!

A DVSC várható összeállítása:

56kg: Kalucza Norbert

60kg: Hinger Gábor

64kg: Görbics Gábor

69kg: Szilvai László

75kg: ?

81kg: Nagy Péter

91kg: Deél Szabolcs

 

A B1-meccs előtt,12 órától Pofonparti, ahol a régió utánpótlás korú öklözői húznak kesztyűt. A rendezők szeretettel várnak minden érdeklődőt, a belépés ingyenes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!