Sport

2012.09.14. 10:09

Madarász megtalálta a motivációkat

Cselgáncs - A debreceniek cselgáncsozó olimpikonja a versenyszerű sport mellett döntött.

Cselgáncs - A debreceniek cselgáncsozó olimpikonja a versenyszerű sport mellett döntött.Noha az olimpia után kissé csalódottan tért haza Londonból, és mérlegelnie kellett jövőjét, Madarász Tamás végül úgy döntött, folytatja sportolói karrierjét. Több dolog motiválta, főként az, hogy nagyon kevesen múlott továbbjutása az ötkarikás játékokon, illetve az is sokat nyomott a latba, hogy rengetegen támogatják.

Folynak a tárgyalások

– Az olimpia után senkitől nem hallottam olyat, hogy be kellene fejeznem a versenyzést, ez pozitívan hatott rám. De nyílván több mindentől függ a jövőm, főleg az anyagiaktól. A Debreceni Sportcentrum-SI-vel folynak a tárgyalások, amik jelenleg pozitív irányba haladnak. A szponzor, az anyagi háttér még mindig kevés, most ennek a megteremtése lenne az elsődleges célunk. A támogatóim közül az egyik a főnököm, vele megállapodtunk, hogy a munka mellett folytatom a sportot, ez nagy segítség – fogalmazott a debreceni olimpikon.

Tervek, célok

Madarász nem ülhet a babérjain, hiszen pár hét múlva már tétversenyen lép tatamira. – A terveim már megvannak a jövőt illetően, januárban államvizsgázom, ez azonban nem akadályozza a felkészülésemet. A legközelebbi megmérettetésem október 6-án, a felnőtt országos bajnokság lesz, utána pedig Spanyolországban, egy Európa Kupa szintű versenyen tervezem az indulást. Jövő áprilisban Budapesten rendezik meg a felnőtt Európa-bajnokságot, amin részt szeretnék venni. A kontinensviadalra kvalifikálni kell, hiszen Magyarországot minden súlycsoportban két fő képviselheti, de ez remélem, nem jelent majd akadályt számomra. Jövőre jó lenne indulni a két Világkupán, valamint lesz egy párizsi verseny edzőtáborral egybekötve. Ezen még gondolkozunk, de az edzőtáborba mindenképp szeretnénk elmenni.

HBN-VL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!