Sport

2012.08.01. 16:47

Labdarúgó NB I - Kis Károly távozott Paksról

Budapest/Paks, 2012. augusztus 1., szerda (MTI) - Távozott posztjáról Kis Károly, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MVM Paks vezetőedzője, az együttes irányítását ideiglenesen Máté Csaba veszi át.

Budapest/Paks, 2012. augusztus 1., szerda (MTI) - Távozott posztjáról Kis Károly, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MVM Paks vezetőedzője, az együttes irányítását ideiglenesen Máté Csaba veszi át.A klub a hivatalos honlapján szerdán arról számolt be, hogy az egyesület történetének legsikeresebb edzője - aki a 2010/11-es idényben ezüstérmet nyert a bajnokságban - közös megegyezéssel bontotta fel szerződését.

"Edzői pályafutásom legszebb időszakát töltöttem Pakson. Kaptam egy lehetőséget, amivel úgy érzem, tudtam is élni. Hatalmas utat tettünk meg. Az elért eredményeket aligha kell felsorolni" - idézi a honlap Kis Károlyt.

"Két évvel ezelőtt azt nyilatkoztam, hogy az Atomvárosnak atomerős csapata lesz. Ekkor sokan megmosolyogtak, de az élet engem igazolt. Szerettem volna, ha ilyen eredmények után hasonló célokért küzdhettünk volna. A jelenlegi helyzetben ennek aligha van realitása. A csapatnak és az utódomnak természetesen sok sikert kívánok" - tette hozzá a szakember.

Ez volt az élvonalbeli bajnokság első edzőváltása a mostani idényben. A Paks szombaton hazai pályán 3-2-es vereséget szenvedett a Pécstől a nyitófordulóban.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!