Sport

2012.08.13. 16:18

EL-selejtező - A Bruges-t is Nyíregyházán fogadja a Debrecen

Debrecen, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - Eldőlt, hogy miként a BATE Boriszovot a Bajnokok Ligája selejtezőjében, úgy az FC Bruges-t is Nyíregyházán fogadja a Debrecen labdarúgócsapata az Európa Ligában jövő csütörtökön.

Debrecen, 2012. augusztus 13., hétfő (MTI) - Eldőlt, hogy miként a BATE Boriszovot a Bajnokok Ligája selejtezőjében, úgy az FC Bruges-t is Nyíregyházán fogadja a Debrecen labdarúgócsapata az Európa Ligában jövő csütörtökön.Az EL-selejtező negyedik fordulójának múlt pénteki sorsolását követően néhány napig kérdéses volt, hogy az európai szövetség (UEFA) engedélyezi-e a belga együttes elleni mérkőzés megrendezését a nyíregyházi Sóstói úti stadionban. A hivatalos honlapján olvasható közlemény szerint az összecsapásra szóló belépők árusítását már megkezdte a debreceni klub: a BL-meccshez hasonlóan ezúttal is 1000, 1500 és 2500 forintért válthatók jegyek.

MTI

Változatlan jegyárak

A DVSC-TEVA labdarúgó bajnokcsapata a BL után az Európa Ligában folytatja a küzdelmeket, ahol augusztus 23-án, csütörtökön este fél kilenctől a Club Brugge együttesét fogadja Nyíregyházán, a Sóstói úti stadionban. A belgák ellen nem változnak a jegyárak a BATE Boriszovval szembeni, legutóbbi BL-találkozóhoz képest. A jegyárusítás már megkezdődött Debrecenben, a DVSC három ajándékboltjában (Plaza, Tesco, Malompark). Keddtől már Nyíregyházán is kaphatók a tiketek három helyen (Nyírplaza adidas márkabolt, La Bodega Bisztro a Főtér sarkánál és III. Félidő söröző – Ószőlő utca 106).

 


 

57 perce Idő előtt befejeződött a Loki védője, Máté Péter számára a szombati DVSC-TEVA–Kecskemét bajnoki összecsapás. A 2–1-es hazai sikerrel zárult meccs első félidejének végén ugyanis bokasérülése miatt hordágyon kellett levinni a labdarúgót a pályáról. Hamar kiderült, hogy komoly a baj, azóta a védő átesett egy kivizsgáláson és meg is műtötték a lábát.

 

Az UEFA svájci központjában, Nyonban megtartották az Európa-liga rájátszásának sorsolását, melyen kiderült, hogy a Loki az FC Bruge csapatával mérkőzik meg az Európa-liga csoportkörért. Az első mérkőzést augusztus 23-án játsszuk hazai pályán, a visszavágót egy héttel később rendezik Belgiumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!