Loki: kényszerszünet Máténak

Akt.:
Loki: kényszerszünet Máténak
Idő előtt befejeződött a Loki védője, Máté Péter számára a szombati DVSC-TEVA–Kecskemét bajnoki összecsapás. A 2–1-es hazai sikerrel zárult meccs első félidejének végén ugyanis bokasérülése miatt hordágyon kellett levinni a labdarúgót a pályáról. Hamar kiderült, hogy komoly a baj, azóta a védő átesett egy kivizsgáláson és meg is műtötték a lábát.

– Dézsi Zoltán a mérkőzést követően megoperálta a bokámat, amelyben szalagszakadást diagnosztizált – nyilatkozta a Naplónak a hátvéd. – Azoknak a futballistáknak a példáját figyelembe véve, akik hozzám hasonló sérülést szenvedtek el, úgy vélem, hogy két és fél, három hónap múlva térhetek vissza a pályára. Sosem jön jól egy sérülés, de amennyire lehet, igyekszem pozitívan hozzáállni a problémához. Ha azt nézem, hogy korábban ennél sokkal súlyosabb sérülésekből is volt visszaút, ez a 2-3 hónapos kényszerpihenő nem is annyira hosszú. Bízom benne, hogy megfelelő ütemben gyógyulok majd és akkor még az ősz folyamán ismét számíthat rám a szakmai stáb – fogalmazott Máté Péter.

Négyen távol

Szintén a DVSC-hez kapcsolódó hír: a piros-fehérek honlapja arról számol be, hogy Kondás Elemérnek a hét elején öt labdarúgóját is nélkülöznie kell a cívisvárosi keretből. Varga József, Mészáros Norbert és Szakály Péter a szerdán este Izrael legjobbjait fogadó válogatottal edz, a kapus Vukasin Polekszics pedig a montenegrói szövetségi kapitánytól kapott meghívót, ám betegsége miatt mégsem utazott el. A fiatal középpályás, Bódi Ádámra az U21-es gárdánál számítanak, a magyar fiatalok szerdán Észak-Írországgal csapnak össze Tatabányán.

HBN-TN

 


DVSC-Teva – KTE:

 

Kulcsár megadta az alaphangot

A Kecskemét együttesét fogadta és győzte le 2-1-re a DVSC-Teva az OTP Bank Liga 3. fordulójában. Nem mindennapi eseményekkel kezdődött a találkozó: vastaps közepette köszöntötték a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola olimpiai bajnok úszónőjét, Risztov Évát, aki profi labdarúgókat idéző dekázgatás után végezte el a kezdőrúgást.

Labdarúgó NB I – Nyert a Debrecen

A címvédő Debreceni VSC 2-1-re győzött szombaton a vendég Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.>

A mérkőzés percről-percre

Élőben követhette a DVSC-Teva – Kecskeméti TE mérkőzését az OTP Bank Liga 3. fordulójának második napján 17:00-tól a Hajdú Online-on!

 


Korábban a Lokiról:

A belga Bruges együttesét kapta a DVSC

Az UEFA svájci központjában, Nyonban megtartották az Európa-liga rájátszásának sorsolását, melyen kiderült, hogy a Loki az FC Bruge csapatával mérkőzik meg az Európa-liga csoportkörért. Az első mérkőzést augusztus 23-án játsszuk hazai pályán, a visszavágót egy héttel később rendezik Belgiumban. 

BL-selejtező – Nincs idő szomorkodni, menni kell tovább

Labdarúgás – Harcos meccs után fájó vereséget szenvedett a Loki, így elúszott a főtáblára kerülés lehetősége.

Nézőpont: Az évek, meg a rutin

A BATE Boriszov–Debreceni VSC Bajnokok Ligája selejtező első meccsének hosszabbításában bekapott gól annyira bosszantott minden Loki-hívőt, hogy elmulasztottunk valamit kiemelni: a Loki még ezzel a döntetlennel is hatalmas bravúrt ért el Fehéroroszországban. Boros Norbert jegyzete. 

BL-selejtező percről-percre: Debreceni VSC – Bate Boriszov

Kedden este játszották a Bajnokok Ligája 3. körének visszavágóját, amelyen a Debreceni VSC – BATE Boriszov páros próbálta kivívni a továbbjutást és a csoportkörbe való bejutást is egyben. A mérkőzést 20:30-kor élőben tudósítottuk a Hajdú Online-on! 

OTP Bank Liga percről-percre: Kaposvári Rákóczi FC – DVSC-Teva

A Loki ezúttal a Kaposvári Rákóczi otthonában mérkőzik meg szombaton délután 17:00 órától. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a HAON-on!

OTP Bank Liga percről-percre: DVSC-Teva – Győri ETO

A Loki a Győrt fogadta az Oláh Gábor utcai stadionban 19:00 órától a magyar bajnokság első fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítottunk a HAON-on!