Sport

2012.06.20. 11:02

Taskó „Driftes” Rodrigó a RabócsiRing remekelt

Rallycross - A debreceni MMA-harcos nagy közönségsikert aratott a rallycrossviadalon.

Rallycross - A debreceni MMA-harcos nagy közönségsikert aratott a rallycrossviadalon.A Rallycross Közép Európa Bajnoki futam, illetve más küzdelemsorozatok viadalainak adott otthont a máriapócsi RabócsiRing.

A legnépesebb kategóriában a DIV II kétkerék futamaiban állt rajthoz a debreceni MMA-harcos, Taskó Rodrigó BMW-jével. A hajdúsági pilóta egész nap remekelt, minden futamban az első helyen ért célba. A nyugati csoport fináléja – ahol Taskó a második pozícióból rajtolt – óriási küzdelmet hozott, rendre előzték egymást a riválisok a közönség legnagyobb örömére. A kiélezett csatában taskó rodrigó végül a második helyen ért célba.

A DIV II négykerék meghajtásúak között még jobb eredményt ért el a hajdúsági versenyző, hiszen annak ellenére, hogy a futam végére meghibásodott a váltója, mégis az első helyen intették le. Taskó hírnevéhez méltón nem mondott le a driftelésről, valamennyi futamában ezzel a technikával szórakoztatta a közönséget, amit hatalmas tapssal hálált meg a publikum.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!