Sport

2012.06.22. 13:20

Győzelem és Eb-s szereplés a dicsőséglistán

Fitnesz - Újabb debreceni fitneszes bizonyította tehetségét, tudását.

Fitnesz - Újabb debreceni fitneszes bizonyította tehetségét, tudását.Hajdrik Mária, a debreceni Vezér Fitness versenyzője idén is nagyszerű eredményeket ért el: hat versenyen indult, s az értékes helyezések mellett éremszerzésekkel is dicsekedhet.

Tavaszi túra

A hajdúsági hölgy a szentendrei Bodysport Kupán a fitnes modell kategóriában a 4. helyen végzett. Ezt követően egy nemzetközi viadal, a bécsi WBPF Osztrák Bajnokság következett, ahol Hajdrik Mária az Athletic Physique kategóriában (fitnes forma vagy bodyfitnes) az előkelő második helyet szerezte meg. A magyar bajnokság volt a következő megmérettetés a hajdúsági fitneszes versenynaptárában, amit Szegeden rendeztek, s a negyediknek járó oklevelet kapta meg a debreceni sportoló. A Tisza-parti eredmény feljogosította Hajdrikot arra, hogy Temesváron részt vegyen a WBPF Európa-bajnokságon. A kontinensviadalon a cívisvárosi versenyző az Athletic -165 kategóriában is a 4. helyen zárt.

Hajdrik Mária június elején a Győrben megrendezett Krypta Trófea elnevezésű viadalon állt pódiumra, ahol forma kategóriában megnyerte a versenyt. Ezután a Budaörsön megrendezett WBPF Világkupa és Sportfeszt volt a következő állomás a Vezér Fitness sportolója számára, ahol az Athletic Physique -165 cm-ben 5. helyezést ért el.

Hajdrik Mária értékelésében kiemelte, helyezések tekintetében, ha nem is a legeredményesebb szezont zárta, de a versenyek rangját és a mezőnyök erősségét tekintve sikeres szezonon van túl. A fitneszes Kecskés Zoltán és Kecskés Melinda segítségével készült a versenyekre.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!