Sport

2012.06.12. 14:07

Az én Eb-m: Németországnak és a jó focinak szurkol Tojás

Debrecen - Gyöngyösi András szeretne a magyar válogatottért is szorítani egy világeseményen.

Debrecen - Gyöngyösi András szeretne a magyar válogatottért is szorítani egy világeseményen.A vízilabdás berkekben csak Tojásként emlegetett Gyöngyösi András sokakhoz hasonlóan szereti a labdarúgást, és így természetes, hogy nyomon követi a Lengyelországban és Ukrajnában zajló kontinensviadalt.

Erős négyes

- Amikor a hétvégén néztem a meccseket, azon morfondíroztam és sajnálkoztam, milyen kár, hogy a mieink nem jutottak ki, mert nagyon jó lenne a magyar válogatottért szorítani egy világeseményen – kezdte a beszélgetést a debreceni vízilabdacsapat vezetőedzője, akit a reményeiről is kérdeztünk. – Hogy mit várok? Mint egy idézőjeles laikus, látványos és izgalmas meccseket, sok gólt, a végén pedig német győzelmet – mondta nevetve Gyöngyösi András, aki ezzel elárulta, hogy a Nationalelfnek szurkol. - Úgy érzem, a végső győztes a spanyol, francia, orosz és német kvartettből kerül ki, őket látom a legesélyesebbnek. Régen minden összecsapást végignéztem, sőt a szabadidőmet is a találkozókhoz alakítottam, ám mára ez megváltozott. Bár a mérkőzések többségét azért továbbra is nézem és figyelemmel követem az eseményeket, azonban most már sok minden máson is múlik, hogy szakítok-e időt az Eb-meccsekre. A késő esti mérkőzéseket mindig próbálom megnézni, a kiesési szakaszban pedig már biztos, hogy a televízió előtt izgulok.

Nem lesz gond

- Sajnálom, hogy nem Magyarország és Horvátország szervezhette meg ezt az Európa-bajnokságot, hiszen annak idején mi is versenybe szálltunk a rendezési jogért. Ahogy látom, a szervezőknek sikerült felnőniük a feladatokhoz és nagyon komoly stadionok épültek, így semmivel nem lesz rosszabb kontinensviadal, mint a korábbiak – vélekedett a 240-szeres válogatott, egykori klasszis vízilabdázó, aki edzőként is remek eredményeket ér el.

HBN-OLAHA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!