Sport

2012.06.11. 12:54

Foci Eb 2012 - Az én Eb-m: Kudor Kitti a fociban is otthon van

Debrecen - A kézilabdázó Kudor Kitti „szakértő szemmel” nézi az Európa-bajnokság mérkőzéseit.

Debrecen - A kézilabdázó Kudor Kitti „szakértő szemmel” nézi az Európa-bajnokság mérkőzéseit.Azok az idők már elmúltak, amikor a férfiak kisajátíthatták a jogokat ahhoz, hogy a labdarúgáshoz csakis ők értenek, napjainkban a gyengébbik nem közül is egyre többen nézik „szakértő szemmel” a futballmeccseket. Ezen hölgyek egyik képviselője Kudor Kitti, a DVSC-Fórum kézilabdázója.

Meglepték őket

– A külföldi foci nekem nagyon bejön, a Real Madrid és az olasz válogatott a kedvencem – kezdte a beszélgetést a tehetséges irányító, akinek így egyből nekiszegezhettük a kérdést, hogy mennyire tetszett a spanyol–olasz csoportmeccs? – Őszintén szólva sokkal többet kaptam a kedvenceimtől, azaz az olaszoktól, mint azt előzetesen vártam. Pirlóék pont azzal a rövid passzos játékkal lepték meg a spanyolokat, amivel eddig ők értek el sikereket. Amikor Di Natale megszerezte a vezetést, nagyon boldog voltam, de az örömöm sajnos mindössze három percig tartott, mert jött az egyenlítés. Ettől függetlenül úgy érzem, elégedettek lehetünk az egy ponttal – értékelt a kézis hölgy, aki szerint a folytatásban is lesznek olyan kaliberű meglepetések, mint a dánok diadala a hollandok felett. – A véleményem szerint a német, spanyol, holland trióból kerülhet ki a végső győztes, de az sem kizárt, hogy valamelyik csapat úgy meglepi a világot, mint azt tették a görögök 2004-ben. Nagyon örülnék, ha a kedvenceim, az olaszok vagy a portugálok közül kerülne ki az Európa-bajnok, amire talán a taljánoknak van nagyobb esélyük, hiszen ha bundabotrány tör ki náluk, akkor utána mindig jól szerepelnek – mondta nevetve Kudor Kitti, aki azt is elárulta, kedvence, Cristiano Ronaldo szerinte azért nem alkotott eddig még maradandót portugál mezben, mert válogatott szinten nem kap annyi segítséget, mint a Realban, ahol igazi világklasszisok a társai.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!