Sport

2008.05.26. 16:41

Nők vetkőztek az olaszok edzésén

<p>Az olasz labdarúgó-válogatott első edzését két hölgy tette emlékezetessé. Ami a csapatot illeti: a világbajnoki címvédő elszántan és optimistán készül az Eb-re.</p>

Váratlan vendégek jelentek meg az Európa-bajnokságra készülő olasz labdarúgó-válogatott első edzésén.

Két hölgy futott be a pályára, pillanatok alatt ledobták ruháikat, és fürdőruhában szaladgáltak - a sztriptíznek a biztonsági emberek vetettek véget. S miután mindenki túltette magát a nem mindennapi jeleneten, a csapat a taktikai variációkat gyakorolta.

A tréning végén Roberto Donadoni szövetségi kapitány felettébb optimistán nyilatkozott. A szakember elsősorban azt emelte ki, hogy a csapata többféle játékrendszerben is képes futballozni, márpedig úgy véli, ez nagy előny lehet az Európa-bajnokságon.

Donadoni szerint Alessandro Del Piero és Antonio Cassano egyszerre is a pályán lehet, és attól sem tart, hogy a Sampdoria nehezen kezelhető játékosával problémái lehetnek a tornán.

„Nem a Holdról jött , tisztában van azzal, milyen viselkedést várunk el tőle a pályán és azon kívül" - mondta a kapitány.

A világbajnoki címvédő olaszok a kontinenstorna rajtja előtt csak egy felkészülési mérkőzést játszanak - május 30-án Belgium lesz az ellenfelük Firenzében.

Forrás: FigyelőNet
  • Győzelem Görögország ellen
  • Tömegverekedés a focimeccs után Tömegverekedés a brüsszeli focimeccs után 2008.05.24.
  • Tizenegyesekkel dőlt el az BL- döntő  BL-döntő: Chelsea-Manchester
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!