Sport

2008.03.11. 22:57

A Liverpool is nyolc között a BL-ben

<p>Negyedik angol csapatként a vörösök is bejutottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. &#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/flv-Fernando_Torres_liverpool_inter_Champions_League.flv.flv/viewer.html http://www.videonezo.hu/members.darios/flv-Inter_Liverpool_torres-fernando.flv.flv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A><A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/flv-Inter_Liverpool_torres-fernando.flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Két gólos előnnyel utazott a Liverpool az olasz bajnok Inter otthonába, ahol Fernando Torres 63. percben lőtt bombagóljával ismét győztek. A mérkőzés 50. percétől a milánóiak 10 emberrel játszottak, mert Burdissót kiállította a norvég játékvezető.

Internazionale - Liverpool 0-1 (0-0)
Gólszerző:
F. Torres (63.)

Továbbjutott 3-0-val az FC Liverpool.

A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének a mezőnye:

Arsenal
Barcelona
Manchester United
Fenerbahce
Chelsea
Roma
Schalke
Liverpool

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!