megye II.

2019.10.05. 20:21

„Végre nemcsak jól, hanem eredményesen is játszottunk”

Nézzük, mi történt szombaton a megyei másodosztály déli csoportjának 7. fordulójában.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Nagyrábé Petőfi SK–Létavértes SC ’97 2–0 (1–0)

100 néző, Vezette: Szabó P. (Orosz J., Vékony T.)

Nagyrábé Petőfi SK: Jónás B. – Balogh R. (Vincze Cs.), Szabó P., Gál M. (Ötvös A.), Nyeste Cs., Faragó L., Ferenczi L., Osváth Cs. (Jónás G.), Nagy Cs. (Szabó B.), Kovács A., Kiss Cs. (Balku T.) Edző: Tóth Péter.

Létavértes SC: Fekete S. – Ujvárosi M., Papp Z., Vónya P., Szabó Zs., Demján J., Tóth L. (Balogh K.), Bora Z., Balogh J. (Kontor G.), Tóth R., Laczkó I. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Nagy Cs., Kiss Cs. Kiállítva: Demján J. Ifi: 0–2.

Bende Tibor nem nyilatkozott.

Kontor Gábor: Az ellenfél jól használta ki egyéni hibáinkat, valamint majdnem egy félidőt emberhátrányban futballoztunk. Helyzeteinket nem használtuk ki, így talán megérdemelten nyert a Nagyrábé csapata. Nem tudok szó nélkül elmenni a bíráskodás felett, már a mérkőzés előtt feltűnt, hogy a vezető bíró túl jó baráti kapcsolatot ápol az ellenfél játékosaival, ami nálunk egyből sárga lapot ért, az az ellenfélnél csak szóbeli figyelmeztetés volt, büntetlenül szidhatták, „majmozhatták” játékosaimat, de a legvérlázítóbb a meg nem adott tizenegyesünknél történt, amikor is úgy szájba vágták a játékosomat, hogy talán még Bárándon is hallották. Többet nem szeretnénk összefutni ezzel a játékvezetővel.

 

Nádudvari SE–Báránd KSE 5–0 (2–0)

100 néző. Vezette: Gyarmati I. (Tóth G., Vilmányi S.)

Nádudvari SE: Tóth S. (Horváth A.) – Barató G., Szabó T., Cseke Zs., Nagy S. (Varga D.), Székely Z. (Kiss A.), Varga Zs. (Bakonyi J.), Nagy G. (Dobi R.), Czirbusz B. (Forgó S.), Szabó S., Rásó P. Edző: Gere Csaba.

Báránd KSE: Varga Z. – Kiss T., Török D., Bonta P. (Nagy Z.), Csóka G., Orsó A. (Juhász T.), Mátyás A. (Zagyva Gy.), Török Zs., Kuhajda A. (Szigeti T.), Szűcs L. (Papp B.), Taricska G. (Vadász G.) Edző: Bodó Lajos.

Gól: Nagy S.(2), Székely Z., Cseke Zs., Varga D. Jók: mindenki illetve senki Ifi: 4–0.

Gere Csaba: Végre nemcsak jól, hanem eredményesen is játszottunk. Már az első percekben magunkhoz ragadtuk az irányítást, rendre alakítottuk ki a helyzeteket, nem volt kérdés a győzelmünk. További sok sikert a bárándiaknak, sportszerű mérkőzést hoztunk össze. Örülök az itthon tartott hat pontnak, az U19-es csapatunk is szépen és eredményesen játszott.

Bodó Lajos: Sportszerű, de számunkra felejthető mérkőzésen kaptunk ki a jól szervezett Nádudvar csapatától. A meccs előtti félelmeim beigazolódtak azzal, hogy belső védőink hiányát nem tudtuk megfelelően pótolni. Védelmünk átjáróház volt, viszont pozitívum, hogy a mérkőzésre 19 játékossal tudtunk elutazni, és ez jelenthet reményt a hátralévő fordulókra. Hajrá, Báránd!

Földes KSE–Blondy FC Esztár 4–1 (3–1)

100 néző. Vezette: Puskás Z. (Horváth J., Papp J.)

Földes KSE: Horváth Zs. – Antós S. (Oláh Sz.), Sápy Béla, Kovács I., Puzsár A., Faragó Gy., Csorba A., Király P., Mészáros T. (Karacs T.), Mező B. (Vincze N.), Bíró B. (Sándor R.) Edző: Karacs Tamás.

Blondy FC Esztár: Gurzó B. – Mándi L, Sóvágó S., Jenei R., Mándoki B., Farkas T. (Vajas V.), Cseke D., Fekete B. (Mikó Zs.), Lantos T., Kádár B., Tóth D. Edző: Mándi László.

Gól: Faragó Gy., Kovács I., Antós S., Mészáros T., illetve Fekete B. Jók: illetve senki Ifi:0–6.

Karacs Tamás: A mérkőzés előtti napon nagyon sokan lemondták a részvételt a szombati meccsről, ilyen-olyan okok miatt, hogy őszinte legyek, a sok hiányzó miatt nem gondoltam, hogy ilyen könnyen lehozzuk ezt a mérkőzést. Jó lenne, ha sikerülne kétszer ugyanazt a kezdőcsapatot a pályára küldeni. A mérkőzést végig a kezünkben tartva, jó játékkal, szép gólokat rúgva nyertük meg. Köszönöm a megjelent srácok hozzáállását. További sok sikert kívánok a Blondy SC-nek.

Mándi László: Majd jövő héten…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!