Sport - Foci

2018.11.30. 17:20

Balmaz: átlépnék végre a saját árnyékukat

Balmazújváros - A Balmazújváros hazai pályán 2–1-re kikapott az NB II múlt heti fordulójában a Budafoktól. Erről a mérkőzésről ejtett szót először Patvaros Zsolt, az újvárosiak <a href="https://balmazfoci.hu/2018/11/riport-patvaros-zsolt/" target="_blank">hivatalos honlapján</a>.

Balmazújváros - A Balmazújváros hazai pályán 2–1-re kikapott az NB II múlt heti fordulójában a Budafoktól. Erről a mérkőzésről ejtett szót először Patvaros Zsolt, az újvárosiak hivatalos honlapján.

– Azzal kezdeném, hogy nagyon csalódottak vagyunk a vasárnapi meccs miatt, hiszen ismét vezettünk, domináltunk, a kezünkben volt a mérkőzés, mégis kikaptunk. Nyilvánvalóan a győzelemre játszottunk, ezért is változtattunk úgy 1–1-es állásnál, hogy meg tudjuk nyerni a találkozót a végén, de sajnos a saját kardunkba dőltünk bele – fogalmazott keserűen a labdarúgó.

Vasárnap kora délután Vácon játszik a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. Mit vár vajon Patvaros az összecsapástól?

– A Vác évek óta nagyon egyben van, egy stabil NB II-es csapat, amely szervezett futballt játszik. Nem lesz könnyű ellenük, de ebben a bajnokságban senki ellen sem az. Elsősorban a saját árnyékunkat kell átlépni, és hiba nélkül lehozni egy mérkőzést, úgy lehet esélyünk – jelentette ki Patvaros Zsolt.

A találkozó vasárnap 13 órától lesz, a házigazdák a 12. helyen állnak, az Újváros a 16. pozíciót foglalja el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!