Sport - Foci

2008.05.25. 15:03

A Chelsea elutasította Mancinit

<p>Nemet mondott Roberto Mancini szerződtetésére az angol Chelsea labdarúgóklub, miután az olasz szakember ügynökei beajánlották őt Avram Grant megüresedett helyére - értesült az olasz Gazzetta dello Sport című napilap.</p>

A Chelsea menedzserét szombaton rúgták ki a csapattól, miután a héten, tizenegyespárbajban elvesztették a Bajnokok Ligája döntőjét a Manchester United-del szemben.

A Gazzetta szerint Grant heléyre Guus Hiddink, Frank Rijkaard vagy Sven Göran Eriksson ülhet, a munkát azonban Mancini is szívesen elvállalta volna. Az Internazionale vezetőedzője ugyanis nagy valószínűséggel távozik a milánói együttestől, annak ellenére, hogy idén megnyerték a bajnokságot.

Az Inter vezetői azonban már egy európai kupasikernek örülnének a legjobban, így könnyen lehet, hogy megválnak Mancinitől, ráadásul a hírek szerint már meg is egyeztek Jose Mourinho-val.

Mancini ezért bejelentkezett a Chelsea-nél, a londoni klub vezetői azonban elutasították őt, indoklásuk szerint nem vele képzelik el a jövőt - írja a Gazzetta dello Sport.

Kapcsolódó cikkek:

Menesztették Grantot a Chelsea-nél
Már nem Avram Grant az angol Chelsea menedzsere. Az izraeli trénert szombaton, alig három nappal az elveszített Bajnokok Ligája után mentették fel. Az új edzőt hamarosan kiválasztják, addig az ügyben nincs több nyilatkozat - áll a csapat honlapján.

Manchester United-Chelsea: Kék lehet a Vörös Tér
Egyenlő erők csapnak össze Moszkvában - remélhetőleg csak a pályán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!