Sport - Foci

2008.03.20. 13:24

Csatárokkal erősítene a Milan - Gomez, vagy Berbatov érkezhet

<p>Az olasz Corriere dello Sport című sportnapilap értesülései szerint a Milan vezetőinek nyári fő feladata egy gólerős középcsatár leigazolása lesz. A lap szerint a milánói pirosfeketék a Tottenham Hotspurs bolgár támadóját, Dimitar Berbatovot, vagy a Stuttgart német csatárát, Mario Gomezt akarják elcsábítani Olaszországba.<BR /></p>

A 22 éves Gomez spanyol apától és német anyától született, végül az utóbbi ország válogatottját választotta. Tavaly megkapta az év játékosa címet Németországban, idén pedig sorra lövi a gólokat, jelenleg 14-nél tart a bajnokságban, amivel társbérletben vezeti a góllövőlistát Luca Tonival.

Berbatovot az angol bajnokság legjobb csatárának tartják, a mostani szezonban 44 fellépésén 21-szer volt eredményes. A Tottenham a bolgár támadóért 25 milló fontot szeretne, de ez az összeg csökkenhet, a Milan ugyanis a védőjét, Dario Simic-et is felajánlaná némi pénz mellett az angol együttesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!