Videó: Haldoklik a háromgyerekes szerepi anya

Akt.:
Videó: Haldoklik a háromgyerekes szerepi anya
© Forrás: tenyek.hu
Szerep – Hihetetlen, de még egy 3 éves gyerek is ivott abból a röviditalból, amit mérgező metil-alkohollal kevertek. Egy születésnapon kezdtek el inni a Hajdú-Bihar megyei községben, Szerepen, ahonnan összesen 20-an kerültek kórházba.

Két felnőtt állapota súlyos, válságos, egyikük egy 18 éves nő, akinek 3 gyereke is van. Az ő édesapja nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, nincs esély arra, hogy a lánya túlélje a mérgezést.


A kép illusztráció
Budapest/Debrecen/Szerep - Mérgezést okozó metil-alkohol-tartalmú italokat foglaltak le Hajdú-Bihar megyében - tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel. A hajdú-bihari Szerep községből kedd estig 20 embert vittek kórházba mérgezés gyanújával. A közlemény szerint a NAV pénzügy...

Illusztráció: Pixabay
Szerep/Debrecen - Ketten továbbra is életveszélyes állapotban vannak a szerepi mérgezettek közül - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat Észak-Alföldi Regionális igazgatója az MTI-t szerda délelőtt. Korcsmáros Ferenc elmondta, kedd estére elérte a húszat azok száma, akiket kórházba vittek ismer...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés