Videó: Előzetesben a szerepi mérgezés gyanúsítottja

Akt.:
Videó: Előzetesben a szerepi mérgezés gyanúsítottja
© Fotó: police.hu
Debrecen – A megalapozott gyanú szerint egy debreceni férfi készítette azt a mérgező szeszes italt, amely miatt többen kórházba kerültek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt – igazságügyi toxikológus szakértő bevonásával – folytat nyomozást egy 47 éves debreceni lakossal szemben.

A megalapozott gyanú szerint N. Sándor metil-alkohol és más egyéb adalékanyagok, aromák hozzáadásával különböző szeszes italokat állított elő egy nagycserei tanyán. A gyanúsított az általa előállított hamis, mérgező italokat eladta ismerőseinek, akik azokat továbbértékesítették.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették a férfit és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. december 22-én elrendelt.


Szerep - Hihetetlen, de még egy 3 éves gyerek is ivott abból a röviditalból, amit mérgező metil-alkohollal kevertek. Egy születésnapon kezdtek el inni a Hajdú-Bihar megyei községben, Szerepen, ahonnan összesen 20-an kerültek kórházba. Két felnőtt állapota súlyos, válságos, egyikük egy 18 éves nő...

200 liter metil-alkoholt tartalmazó alkoholterméket foglaltak le Hajdú-Bihar megyében
Szerep - Szégyelli a falu a történteket, szinte magánügynek tartja az esetet – ez az érzésünk volt szerda délután. A Debreceni Egyetem betegellátó intézményeibe a héten metilalkohol-mérgezés gyanújával beszállított 15 beteg közül hárman már hazatértek. A Kenézybe szállított négy férfi közül ...

A kép illusztráció
Budapest/Debrecen/Szerep - Mérgezést okozó metil-alkohol-tartalmú italokat foglaltak le Hajdú-Bihar megyében - tudatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán az MTI-vel. A hajdú-bihari Szerep községből kedd estig 20 embert vittek kórházba mérgezés gyanújával. A közlemény szerint a NAV pénzügy...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés