Független alpolgármestert választottak

Kiss Zsigmond
Kiss Zsigmond - © Fotó: Kovács Péter
Püspökladány – Kiss Zsigmond, az újtelepi városrész független képviselőjének személyében új alpolgármestert választott a Sárrét menti város önkormányzati képviselő-testülete a szombaton megtartott ülésén.

Rásó János alpolgármester (Fidesz-KDNP) előterjesztésében második alpolgármesternek Kovács Krisztina és Lente Péter fideszes, valamint Kiss Zsigmond független képviselő neve szerepelt.

alpolg2Kiss Zsigmond 2016-ban Polgári díjat vehetett át Püspökladányban | Fotó: Kovács Péter

Utóbbit tíz igen szavazattal választotta meg a testület – tájékoztatta a Naplót Keserű László jegyző, aki kérdésünkre azt is elmondta, hogy a két alpolgármester megegyezésén múlik, hogy a hónapok óta táppénzen lévő Dombi Imréné polgármester feladatait a városvezető munkaképtelenségének idejére miként osztják el egymás között.

KZS


Rásó János, Püspökladány polgármestere
Püspökladány - Rásó János társadalmi megbízatású alpolgármester helyettesíti a hónapok óta táppénzen lévő Dombi Imréné polgármestert – tájékoztatta a Naplót Keserű László. Püspökladány jegyzője megerősítette a Naplónak azt az információját, hogy a városvezetőt korábban helyettesítő Márkus Gábor h...Püspökladány.
HAON.HU


hirdetés