Püspökladány hírei

2018.11.28. 11:46

360 fokos videó: az ország legjobb extrém kerékpárosai Püspökladányban

Püspökladány - Csaknem száz versenyző hajmeresztő mutatványokkal, bringás trükkökkel kápráztatta el a közönséget az Extreme Bike Day-en.

Püspökladány - Csaknem száz versenyző hajmeresztő mutatványokkal, bringás trükkökkel kápráztatta el a közönséget az Extreme Bike Day-en.

Egy talpalatnyi kihasználatlan hely sem volt vasárnap a püspökladányi Gellér Sándor Sportcentrumban, harmadik alkalommal szervezték meg ugyanis a ladányi triálosok az Extreme Bike Dayt. Öt épített versenypálya, egy gyakoroló pálya és a flatlandeseknek (trükköket bemutató BMX-esek – a szerk.) szabadon hagyott terület töltötte ki csarnokot, az elkerített részek közötti folyosókon pedig az éppen használaton kívüli biciklik pihentek.

A bicikli szó hallatán ne gondoljunk egyből a hagyományos kétkerekű kerékpárokra (bár olyanok is voltak), de főként nyereg nélküli egy- és kétkerekű triál bringákat és BMX-eket láthattunk.

A lelátóról igencsak figyelni kellett, hiszen egyszerre több pályán zajlott a verseny, bringások ugráltak raklapról raklapra, középen pedig a flalandesek trükköztek.

Az Extreme Bike Day szinte egyedülálló rendezvény Magyarországon, hiszen egykerekesek, BMX-esek és triálosok egy fedett csarnokban bringáznak és versenyeznek. Annyira sokan vagyunk, hogy az időterven módosítani kellett, mert nem számítottunk ennyi versenyzőre"

– mondta el Vígh Tamás, az Extreme Bike Day megálmodója.

További részletekért kattintson a Hírek 360 oldalára!

- Kiss Dóra -


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera háta mögött! Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!