Sport

2016.03.25. 11:56

Rengeteg résztvevő és jó hangulat az első Cívis Kupán

Debrecen - A Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett I. Cívis Kupa nyílt versenysorozat március 14-én kiemelkedő létszámmal bonyolította le második fordulóját.

Debrecen - A Cívis Darts Sportegyesület által meghirdetett I. Cívis Kupa nyílt versenysorozat március 14-én kiemelkedő létszámmal bonyolította le második fordulóját.

Az eddigi nyílt versenyekhez hasonlóan a délelőtt folyamán zajlott le a páros viadal, ahol 52 versenyző dobált a magasabb pontszámok megszerzéséért, így a Bajnoki címhez való közelebb jutásért. Természetesen a legeredményesebb párok oklevéllel és éremmel is gazdagodtak.

Az eredmények:

1. Vecsei László - Fábián Sándor

2. Andrew Alexander - Nagy Zoltán

3. Makra Gábor - Dzsunyák János, Hajdú Zoltán - Marinka József

A verseny nem állt meg, délután kezdetüket vették az egyéni mérkőzések, ahol 47 fő ragadott nyilat és küzdött a legjobb helyezésekért. A legeredményesebbek a legtöbb pont megszerzésén túl éremmel és oklevéllel tértek haza. Kupát kapott a legeredményesebb női versenyző, a legtöbb 180-at dobó játékos, illetve a legmagasabb kiszállót dobó résztvevő.


A páros verseny díjazottjai | Fotó: Magánarchívum


Az eredmények:

1. Makra Gábor

2. Vitai Tamás

3. Nagy Zoltán, Abonyi Ádám

Legeredményesebb női versenyző: Bogár Alexandra

Legmagasabb kiszálló (155): Makra Gábor

Legtöbb 180 (3db): Vitai Tamás

A következő forduló április 2-án kerül megrendezésre. Még nem késő csatlakozni, hiszen a versenysorozat 8 fordulón keresztül biztosít lehetőséget a pontszerzéshez és a Bajnoki cím elnyeréséhez. Továbbá a fordulók remek alkalmat jelentenek a darts sport kedvelőinek arra, hogy színvonalas keretek között, jó hangulatú rendezvényen gyakoroljanak és tudásukat fejlesszék.

- Cívis Darts Sportegyesület -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!