Primadonnák parádéja lesz a Lovarda színpadon

Akt.:
Primadonnák parádéja lesz a Lovarda színpadon
© Illusztrácó: HBN archív
Debrecen – Akár anyák napi ajándéknak is jó a Májusi szerenád című operett- és nótagála.


Örökzöld és kedvelt operett dalokkal várja a közönséget a Debreceni Magyar Dal és Nóta Színház Egyesület május 10-én a Lovardában: a fergetegesnek ígérkező előadásban az operett énekesek kiválóságai lépnek fel.

A Májusi szerenád című, jövő hét vasárnapi operett- és nótagálán a legnépszerűbb énekesnők varázsolják el műsorukkal a közönséget, fellép a debreceniek számára jól ismert Szeredy Krisztina, aki a Csokonai Nemzeti Színház színpadán is évekig szerepelt és az operett műfajának nemzetközileg is elismert művésze, valamint hallhatjuk Szóka Júliát is, aki primadonna szerepeivel bejárta a világot és a Cigányszerelem operettben nyújtott alakításáért az Év primadonnája díjjal is kitüntették.

Szóka Júlia Debrecenben kezdte a pályafutását és most boldogan tér vissza az első sikerek színhelyére, már régóta készül a Lovarda színpadára és boldogan fogadta el a meghívást.

Igyekeztünk a műsor dalkínálatában olyan választékot teremteni, ami a magyar nóták mellett az operett kedvelők örömére is szolgál majd. Szeredy Krisztina és Szóka Júlia a műfaj királynői, akik fergetegesen adják elő a dalokat, a fináléban olyan szeretett operetteket hallhat a publikum, mint a Cintányéros cudar világ vagy a Hajmási Péter” – adott ízelítőt a Lovardában május 10-én 16 órakor kezdődő gálából Hudák Ilona rendező.

„A Májusi szerenád című műsor az édesanyákat ünnepli, így a belépőjegyek méltó ajándékok lehetnek a most vasárnap közelgő ünnepre” – tette hozzá Balogh Imre rendező.

HBN–SZL
hirdetés