Hirdetés

2023.08.04. 11:05

A Napló Állásbörzét nem érdemes kihagyni!

A vármegye egyik legnépszerűbb karrierrendezvénye nem csak az álláskeresőknek kínál remek lehetőségeket.

PR cikk

Forrás: pexels.com

A Hajdú-bihari Napló 2023. szeptember 20-án kilencedik alkalommal rendezi meg nagyszabású állásbörzéjét Debrecenben, a Lovarda Kulturális és Konferencia Központban. A Kassai úti egyetemi campus területén található épület már nem először ad otthont hasonló rendezvénynek. A Lovarda előnyeihez írható a könnyű megközelíthetőség mellett az is, hogy – a városban egyedülálló módon – nagyszámú látogató esetén sem okoz gondot a parkolás.

A jövőre folyamatosan gondolni kell! A Napló Állásbörzén az elmúlt években több ezer látogató fordult meg a cégek standjain, ahol a szakmai lehetőségeken túl a nyitott pozíciókról, vagy akár a céges kultúráról is beszélgethettek. Minden vállalat érdeke, hogy pozitív képet alakítson ki magáról, az állásbörze pedig kiváló alkalmat teremt arra, hogy a cég képviselői, az érdeklődők és a leendő munkavállalók személyesen találkozzanak egymással. A látogatók így első kézből tapasztalhatják meg, miért is lenne jó a vállalatnál dolgozni. Egy ilyen esemény marketingszerepe megkerülhetetlen: egy állásbörze manapság már messze túlmutat az önéletrajzgyűjtésen, ugyanis egyre több cég mutatja be a termékeit, sőt, van, amelyik ad belőlük kóstolókat is. Az állásbörze segítségével a munkaadók olyan kapcsolatokat teremthetnek, amelyek a vállalat fejlődését szolgálják, ugyanakkor csökkentik a munkaerőhiány és a munkanélküliek közötti szakadékot.

Jelentkezzen kiállítónak!

Munkaerő-problémával küzd? Nehezen találja a megfelelő munkatársat? A régió egyik legnagyobb állásbörzéje a munkáltatóknak is egyedülálló lehetőség, hidat teremt a munkaadók és az álláskeresők között. Nagyvállalatok, közép- és kisvállalkozók, cégek, oktatási intézmények is közvetlenül mutatkozhatnak be egy nap alatt akár több száz potenciális munkavállalónak, szakmát keresőnek. Találja meg a Napló Állásbörzén a megfelelő szakembert!

Kiállítók jelentkezését a [email protected] e-mail-címre várjuk!

Találkozzunk szeptember 20-án a Lovardában!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában