Hirdetés

2023.06.22. 11:10

Új McDonald’s étterem nyílik Debrecenben 

Július közepén új McDonald’s étterem nyitja meg a kapuit Debrecenben. Az étterem a Mikepércsi és Monostorpályi út sarkán helyezkedik el, új területekre hozva el a mekizés élményét.

PR-cikk

Forrás: Cserháti Family Kft.

Cserháti Gabriella franchise partner a letisztult „Alphabet” dizájnt választotta az új étterem vendégterébe. A visszafogott színek és a természetes anyagok egyvelege harmonikus hangulatot és hívogató légkört teremt.  

A vendéglátást is elérte a digitalizáció, ennek szellemében épül az új étterem is, ahol a vendégek a már jól bevált, úgynevezett kiosk rendelőfelületen is leadhatják majd rendelésüket, de természetesen a hagyományos rendelési forma is megmarad. 

Az étterem várja az autóval érkező vendégeket is, széles drive úttal és – Debrecenben először – két egymás mellett elhelyezkedő rendelésfelvételi ponttal, amelyek elősegítik a gyors kiszolgálást. Az éjszaka érkező vendégeknek sem kell aggódniuk, az étterem nonstop működik. 

A vendégek minél gyorsabb kiszolgálása érdekében a konyhatechnológia megújult, a vásárlók digitális menütáblákon tudnak választani az étteremben és a drive úton egyaránt. Az új konyhai gépeknek köszönhetően minden termék rendelésre készül, a minőségi kávézás élményét pedig a LaCimbali barista kávégép biztosítja.  

A vendégtérben 88, a teraszon 48 fő fogyaszthatja el egyidejűleg kedvenc mekis termékeit. A legkisebbeket az étterem teraszán játszóházzal várjuk.

A vendégélmény managerek segítik a betérő vendégeket az új kiszolgálási rendszerben. A gyorsabb házhozszállítás érdekében futárfolyosót is beépítettek, így a futárok külön helyiségben vehetik fel a rendeléseket.  

A pontos nyitásról hamarosan tájékoztatjuk leendő vendégeinket!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában