Szponzorált tartalom

2021.05.26. 21:40

Az NI újabb pénzadománnyal támogatta a Kenézy Kórház az Egészségért Alapítványt

A COVID-19 járvány harmadik szakaszában a mostani 1 millió forintos adományt az orvosok és a szakdolgozók munkahelyi körülményeinek javítására fordítja az alapítvány.

Fotó: Dreamstime

Az NI idén 20 éves debreceni vállalata eddig összesen 8,6 millió forinttal segítette a Kenézy Kórház az Egészségért Alapítványt.

Seres Judit, a kuratórium elnöke elmondta, hogy a járványkórházban több mint ezer munkatárs komfortosabb étkezését, a pihenőidő kellemesebb kihasználását teszi lehetővé az NI támogatása, amelyből új kávéfőzőket, mikrohullámú sütőket, vízforralókat, szendvics és kenyérpirítókat vásárolnak.

Az amerikai cég a mostani adománnyal is szeretné megköszönni azt a felelősségteljes munkát és példamutató szolgálatot, amelyet Debrecenben az egészségügyben dolgozók a koronavírus járvány időszakában végeztek. A helyi közösségért és környezetéért felelős vállalatként fontosnak tartja az NI, hogy helyben, a helyi közösségeknek nyújtson segítséget, adjon támogatásokat.

A pandémia 2020-as tavaszi hulláma idején az NI debreceni vállalata 5 millió forint értékben FFP2-es maszkokat adományozott, amelyet a járványkórházban dolgozók használtak fel gyógyító munkájuk során. A járvány második, téli szakaszában pedig 2,6 millió forint értékben, elsősorban az intenzív beteg ellátásához szükséges speciális orvosi eszközök beszerzéséhez nyújtott segítséget a vállalat.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában