Szponzorált tartalom

2021.04.17. 09:00

Levegős szerszámok online vásárlása

Szereted otthon bütykölni, szerelni az autód? Jó adag szabadidőn felül az is biztos, hogy minőségi szerszámokra lesz szükséged ehhez.

Kiemelt helyen kell szerepelnie házi műhelyedben a levegős szerszámoknak, melyek nélkülözhetetlenek egy magára valamit adó autófanatikus repertoárjából.

Melyek ezek és mire jók? Ezekről lesz szó a következőkben.

Milyen levegős szerszámokat érdemes mindenképpen beszerezni?

A villáskulcson, a szélvédőmosó folyadékon és a motorolajon túl nem árt, ha egy-két komolyabb eszközt is beszerzel, már amennyiben komolyan gondolod az otthoni autószerelést.

A levegős szerszámok közül alapvető, hogy legyen a műhelyedben egy jó minőségű kompresszor. A www.szerszamrendelo.hu webshopjában 24 literes és 50 literes változatot is találsz. A számodra szimpatikus darabot akár már másnap átveheted a cég telephelyén, de természetesen házhoz is rendelheted.

Fotó: szerszamrendelo.hu

A kompresszor mellé szerezz be egy levegős emelőt! Különféle kategóriájú pneumatikus légpárnás emelőt tudsz a weben rendelni, a termékek adatlapján minden fontos információt megtalálsz róluk. Jó hír, hogy akár össze is hasonlíthatod az egyes termékek paramétereit, és mivel mindezt online megteheted, nem fog gyanakodva figyelni a személyzet, hogy min gondolkozol. Annyi időt szánhatsz a megfelelő termék kiválasztására, amennyit csak szeretnél.

A webshopok további fő előnye, hogy éjjel-nappal nyitva tartanak, és a tömeggel sem kell megbirkóznod az alkatrészek beszerzése közben.

Ezek jöhetnek még szóba

Ha szeretnéd elkerülni a váratlan helyzeteket, nem árt beszerezned egy pótlégtömlőt. Gondolj bele, milyen jól fog jönni, ha éppen a régi légtömlőddel történik valami, és minden igyekezeted ellenére nem tudod működésre bírni. Az is hasznos, ha a műhelyed tartalmaz egy nyomásellenőrzős kerékfújó pisztolyt. Ezek között vannak órával ellátottak, de modern, digitális kijelzős eszközt is találsz már. Kompakt méretű digitális gumiabroncs-nyomásmérő is fellelhető a webshopok kínálatában.

A profik nemcsak azzal foglalkoznak, ami szemmel látható, hanem azzal is, ami rejtve marad egy autón. Tipikusan ilyen az alváz, melynek védelméhez alvázvédő pisztolyra van szükség. Magától értetődő, hogy ez is rendelhető online.

Pisztolyból minden bizonnyal szükséged lesz lefúvópisztolyra is, ami rendkívül praktikus, ha szűk helyen kell letakarítani valamit. Az 50 cm-es csővel rendelkező pisztolyok a legkisebb zugokig is képesek elérni.

Még több levegős szerszám

A levegős szerszámgépek palettája igen széles. Nem esett még szó eddig a légkulcsokról, amik a jó autószerelő kiváló célszerszámai. Ezek segítségével a munka tempója jelentős mértékben felpörgethető. E kategóriában találsz még pneumatikus excentercsiszolót is.

PR cikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában