PR cikk

2012.06.21. 08:06

Topaukció – Visszatérő licitálónk szemszögéből

Június 25-e estéig éjjel-nappal lehetőségük nyílik több száz termék árának befolyásolására. Ajánlatainkat akár fél áron is megszerezheti.

Június 25-e estéig éjjel-nappal lehetőségük nyílik több száz termék árának befolyásolására. Ajánlatainkat akár fél áron is megszerezheti.

Szűcs Péter miskolci licitálónkat kérdeztük a Topaukcióról

 

Péter visszatérő licitálónak számít, már többször is vásárolt oldalunkon. Milyennek találja a Topaukciót, a megújult honlapot?

Szűcs Péter: Vásárlás szempontjából sokkal áttekinthetőbb az oldal. A licitálás a kereskedelmi ár 50%-ról indul, ami nagyon jó vásárlási feltételeket tesz lehetővé akár nyaralásról, lakberendezésről, vagy akár szórakozásról legyen szó.

 

Milyen tapasztalatai vannak a korábbi aukciókról?

Szűcs Péter: Nagyon elégedett vagyok, már többször licitáltam különböző termékekre, szolgáltatásokra. Azokat a felajánlásokat szeretem melyekből 4-5 ajánlatra is lehet licitálni.

 

Milyen termékek, kategóriák érdeklik?

Szűcs Péter: Elsősorban belföldi utazásokat szoktam vásárolni, de szórakozás, elektronikai termékek között is szívesen nézelődök.

 

A jelenlegi kínálatból érdekli-e valami?

Szűcs Péter: Természetesen, az idei nyaralást is a www.topaukcio.hu portálon fogom megvásárolni. Két felajánlás is elnyerte a tetszésemet, figyelni fogom a licitálásokat, és a kedvezőbbet fogom választani

 

 

Kedves Olvasó!

A Topaukció árverés különlegessége az, hogy nem zsákbamacskát vásárol, hiszen a termékek, szolgáltatások mögött nem egy tajvani kereskedő, vagy egy internetes eladó áll. Éppen ellenkezőleg, a terméket, szolgáltatásokat helybeli üzletek, azaz ismert, megbízható kereskedők ajánlották fel. A termékekről, szolgáltatásokról információt kaphat az eladó elérhetőségein. Tehát: licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal!

Jó szórakozást kívánunk!

 

Üdvözlettel:

A Topaukció csapata

Címkék#topaukció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!