Nóra és Petra, a pantomimes

Nóra és Petra, a pantomimes
© Fotó: Magánarchívum
Pocsaj – Ötletes jelmezekkel rukkoltak elő az iskola maszkabáljában a diákok.

A farsangi jelmezesek között is évről évre újabbak bukkannak fel, ötletesek, szépek és felismerhetetlenek is. Nagy Nóra és Deminger Petra pamtomimes művészeknek öltöztek, és a csoportosok körében nagy sikert arattak.

– Az ötlet a két tizenéves osztálytárs és egyben barátnő fejéből pattant ki, senki nem segített nekik, önállóan találták ki, minket, szülőket csak a kellékek, az arcfesték és a kalap beszerzésére kértek csak meg. Velünk csak annyit tudattak, hogy ők is felöltöznek – sorolta Nagyné Deczki Irén, a Nóra édesanyja.


Fotó: Magánarchívum

A lányok a múlt tanévben nem öltöttek jelmezt a farsangon, osztálytársaik sem jelentkeztek erre a kihívásra. Idén azonban kedvet kaptak, mivel látták, hogy más felső tagozatosnak és hozzájuk hasonló korúnak sem „ciki” beöltözni, meg akarták magukat mutatni a nagyérdeműnek – sikeresek is lettek. A két pantomimművész láthatóan jól érezte magát, főleg, amikor megtudták, hogy első helyezést értek el jelmezükkel a csoportosok kategóriájában.

– Jövőre ismét kitalálunk valami jót, ami nyerő, és legalább mi is jól szórakozunk – mosolyodott el a két leány, Nóra és Petra.

– Nagyné Kelemen Mónika –

Címkék: , ,


Pocsaj.
HAON.HU


hirdetés