Parfümökre fájt a foga a bolti tolvajnak

Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a 19 éves fiút.

Egy bolt alkalmazottja telefonon tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. december 14-én 16 óra 30 perc körüli időben arról, hogy egy férfi az egyik berettyóújfalui áruházban két parfümöt rejtett a kabátjának zsebébe, majd amikor azokkal fizetés nélkül távozott a bolt biztonsági kapuja jelzett.

A szabálysértőt az üzlet alkalmazottja a járőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. A rendőrök a 19 éves gáborjáni lakost lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállították. A rendőrség a szabálysértőt – meghallgatását követően – őrizetbe vette a gyorsított bíróság elé állítás érdekében.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 10 esetben foganatosítottak.