A csőd szélén

2023.10.11. 06:15

Wintermantel: Karácsony esetleges újraindulása érdekében kiszolgáltatta Budapestet Gyurcsánynak

A Gyurcsány-receptet Karácsony Gergely főzi meg a Városházán – hangsúlyozta a Fidesz politikusa.

MW

Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje (b) és Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke kezet fog a Válasszunk! 2018 (V18) fórumán a budapesti Benczúr szállodában 2018. április 4-én. Jobbra Balázs Péter, a V18 elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

„Hogy miért lett üres a főváros kasszája, hogy hogyan sikerült dobra verni a megörökölt tartalékot és elkölteni a rekordméretű adóbevételt? Hogy miért kell hitelből működnie a fővárosnak és hogy mi ebben Karácsony Gergely felelőssége?” – tette fel a kérdést Wintermantel Zsolt a közösségi oldalán, írja a Magyar Nemzet.

A Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője kifejtette:

„Leginkább az, hogy főpolgármesteri pozíciójának megszerzése, megtartása és az esetleges újraindulás lehetősége miatt kiszolgáltatta a várost Gyurcsánynak és kádereinek. Mártha Imrék, Draskovics Tiborok és Katona Tamások ragadták magukhoz a kasszakulcsot.”

„A Gyurcsány-receptet Karácsony főzi meg a Városházán: kifogyni a mások pénzéből, jegyáremelés és közmű díjemelés, miközben tízmilliós prémiumokat fizetnek ki maguknak hitelből” – hangsúlyozta Wintermantel Zsolt a bejegyzésében.

Beszámoltunk róla, hogy Láng Zsolt, a Fidesz budapesti elnöke távozásra szólította fel a Városházáról a Gyurcsány Ferenc vezette „arrogáns, élősködő bandát”.

Emlékeztetett: ugyanazok sodorták a csőd szélére a fővárost, akik 2010 előtt tönkretették Magyarországot.

 

Korábban arról is írtunk, hogy

a főpolgármester saját hatáskörben, titokban jelentős prémiumokat hagyott jóvá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában