Online Marketing - SZON

2013.06.20. 11:40

Növelje online jelenlétét MOST!

5+1 szuper tippet adunk Önnek arra, hogyan legyen hatékonyabb a cége online megjelenése.

5+1 szuper tippet adunk Önnek arra, hogyan legyen hatékonyabb a cége online megjelenése. 1. Jelölje be magát a Google térképen. A keresőkben nagy előnyt élvez, ha rögtön a cég pontos helye is megjelenik egy térképen. A leírást se felejtse el!

2. Készítsen egy Google Plus oldalt (ha már van Gmail fiókja, akkor ez mindössze pár percet vesz igénybe). Legyen aktív, mivel Google termékről van szó, a keresési találatoknál figyelembe veszi a közösségi aktivitást is!

3. Állítson be posztokat előre. Tudjuk, hogy ideje és kedve egész nap a közösségi médián lógni, de erre találták ki a lehetőséget, hogy bejegyzéseket előre feltöltsünk és időzítsünk. Minden napra állítson be legalább egyet.

4. Lájkoljon és kövessen más vállalkozásokat. Így nagyon fontos információkhoz juthat a konkurenciáról vagy egy olyan cégről, akit példaképnek tekint. Más vállalkozásokkal is könnyedén kapcsolatba léphet és együttműködések jöhetnek létre.

5. Optimalizálja a weboldala tartalmát. Kulcsszavak, linkek, stb, ezeket nagyon fontos azonnal ellenőrizni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!